Werken als Lifestyle Coach

Voor ons team zoek ik een enthousiaste collega die het aandurft naar zijn/haar eigen gezondheid te kijken en ook anderen hierbij te helpen. Ik bied je de mogelijkheid om in alle vrijheid te werken vanuit huis met zeer interessante inkomensmogelijkheden zonder plafond. Spreekt dit je aan?

Binnen ons team zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van mensen die iets aan hun gezondheid willen verbeteren, of preventief zo gezond mogelijk willen leven. Denk hierbij o.a. aan:

Omdat mensen steeds bewuster worden, zoeken wij binnen ons team een serieuze collega die graag met mensen samenwerkt en zelf het goede voorbeeld is. Vanuit onze kant bieden wij jou op maat alle ondersteuning en persoonlijke begeleiding die je hiervoor nodig hebt. Afhankelijk van de tijd die je erin steekt, je inzet en je capaciteiten, kun je een zeer interessant inkomen opbouwen. Een vooropleiding is niet nodig. Ervaring in sport etc. kan je helpen om sneller te kunnen groeien maar is ook niet nodig.

Het betreft geen loondienstverband, maar zelfstandig ondernemerschap dat je parttime of fulltime zelf kunt invullen, zelfs naast een huidige baan en/of gezin. Ervaring is geen eis. Het gaat om jouw doelen en de intenties die er zijn om jezelf en anderen te willen helpen. Een coach dus, géén verkoper!

Wat mag je verwachten

 • ondernemen in de snelst groeiende branche: welzijn (voeding, leefstijl & beweging)
 • ondernemen zonder risico
 • werken vanuit huis (geen file meer!)
 • eigen tijd indelen (bijvoorbeeld rondom gezin of andere baan)
 • een kant-en-klaar en doorlopend opleidingstraject
 • je krijgt een gratis website (ja: écht!)
 • een landelijk team van enthousiaste, hulpvaardige en vooral heel gezellige collega’s
 • on-going persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en coaching (veelal gratis)
 • 100% vrijheid & zeer interessante inkomensmogelijkheden

Jij hebt:

 • een sterk inlevingsvermogen
 • een hoge mate van zelfreflectie
 • een open mind & je bent teachable
 • een grote drive om anderen aan een betere gezondheid te helpen
 • de wens iets voor zichzelf op te zetten (parttime of fulltime)
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • de bereidheid tot het volgen van trainingen

Heb je serieus interesse, stuur dan direct jouw enthousiaste motivatie voorzien van CV via info(at)healthdesign.nl of neem contact op voor meer informatie.

Design your life!

 

 

 

Dit is de website van een onafhankelijk Herbalife Member. Ga voor de officiële Herbalife website naar Herbalife.nl

 

 

 

 

Privacy verklaring
De website die u bezoekt wordt beheerd door of namens Health Design. Door deze site te bezoeken, komt u met ons overeen dat het Nederlandse recht van toepassing is op alle kwesties die zouden kunnen voortvloeien uit of zouden kunnen samenhangen met het gebruik en de inhoud van deze site. Wij verplichten ons om de privacy en veiligheid te beschermen van personen die persoonlijke informatie via deze website verschaffen. Het doel van deze Privacy verklaring is om u te informeren over welke informatie van u zal kunnen worden verzameld, op welke manier zulke informatie kan worden gebruikt door Health Design en/of andere personen met wie zulke informatie kan worden uitgewisseld, uw keuzes aangaande de verzamelde gegevens, het gebruik en distributie van zulke informatie, uw mogelijkheid om zulke informatie te herzien, te updaten, te corrigeren of te verwijderen, en de veiligheidsprocedures welke wij hebben in gevoerd om uw privacy te beschermen.

Gebruik van informatie
Middels deze website kunt u gevraagd worden om bepaalde vormen van persoonlijke informatie op te geven (zoals bijvoorbeeld uw voor- en achternaam, postcode, telefoonnummer, e-mailadres, persoonlijke interesses, et cetera). Deze informatie stelt ons in staat om onze bedrijfsactiviteit te beheren, om klantenservice te verlenen, om u op de hoogte te brengen van producten en/of diensten waarvan u hebt aangegeven dat deze voor u interessant zouden kunnen zijn. U kunt vrijwillig kiezen om uw persoonlijke informatie aan ons kenbaar te maken. Indien u uw persoonlijke informatie niet aan ons wenst kenbaar te maken, verzoeken wij u om deze niet aan ons te geven.

Wij gebruiken de informatie welke is verzameld over u voor verschillende interne doeleinden, o.a. voor het bevestigen en uitvoeren van uw informatieaanvraag, het selecteren van mogelijke nieuwe partners in ons netwerk, het toevoegen van uw e-mailadres in ons e-mailbestand, het analyseren van trends en statistieken, het verbeteren van de werking van deze site, het ontwerpen en samenstellen van de inhoud van de website en advertenties en het sturen van informatie- en reclamematerialen. Wij werken samen met bestaande zakelijke relaties en kunnen andere relaties met zakelijke partners in de toekomst ontwikkelen. In deze gevallen zouden wij de informatie welke is verzameld over u kunnen delen of anderszins toegang kunnen verschaffen tot deze informatie, welke onze zakelijke partners in staat stelt om met u contact te zoeken betreffende producten en diensten welke interessant zouden kunnen zijn. Wij hebben de mogelijkheid om de informatie welke wij over u verzamelen vrij te geven wanneer wij reden hebben om aan te nemen dat het noodzakelijk is om personen of entiteiten te identificeren, contact te zoeken met hen, dan wel wettelijke actie te ondernemen jegens dezen, indien deze personen of entiteiten u, ons of anderen schade zouden kunnen toebrengen. Wij hebben ook de mogelijkheid om uw informatie vrij te geven wanneer wij van mening zijn dat de wet zulks vereist.

Disclaimer
Alhoewel de grootste zorg is betracht teneinde verzekerd te zijn van de juistheid en de volledigheid aangaande de informatie die deze internetsite bevat, kan de makers van deze internetsite, vallend onder de verantwoordelijkheid van Health Design, noch enige rechtspersoon of natuurlijke persoon waaraan zij is verbonden, aansprakelijk worden gesteld met betrekking tot verliezen of schade, op welke wijze dan ook veroorzaakt, als gevolg van enige activiteit die is ondernomen op basis van de informatie die wordt verstrekt op deze internetsite. Indien u deze internetsite bezoekt gaat u hiermee akkoord. Indien u meent dat informatie op deze internetsite onjuist is dan wordt u vriendelijk verzocht dit te melden zodat deze dat kan corrigeren. Deze aanbieding voor de zakelijke mogelijkheid van Herbalife Business wordt gedaan door de onafhankelijke Distributeur Health Design, 1321 TJ Almere. De aanbieder van de zakelijke mogelijkheid is Herbalife International (Netherlands) B.V. Postbus 8283, 3503 RG Utrecht. De verkochte goederen zijn voedingsproducten, verzorgingsproducten of cosmetische producten. De transacties worden uitgevoerd door deelnemers van de hoofduitvoerenden.